Deletedmom0333 Arkadaşlar cerrahpaşada ayrıntılı ultrasona gıren varmı ve randevu alırken 12 hafta üzeri hamilelik olarak mı randevu alıyoruz
meeese Deletedmom0333 akşam 8de açılıyor o doktora randevu. Diğer randevunuzu iptal edin boşuna almış olacaksınız. Ücreti de yaklaşık 150 tl idi.
Elikkk Ücretli canım dr ali benan yapıyormuş galiba ona randevu aliyorsun internetten 20 22 hafta arasında prof çekiyor zaten 120 tl
Deletedmom0333 Elikkk o doktora randevu bulamadım 4-12 hafta sonrası gebelik secenegi vardı o şekilde randevu aldım detaylı ultrasona girebilirmiyim o sekilde yoksa yanlış randevumu aldım 😯
Gokkusagivemucize O doktor yapıyor ayrıntıyı. Her akşam 8den sonra bak. Ben ikinci gün bulmuştum. Aldığını iptal et boşuna gitmiş olursunuz. Bu arada 148 TL
Deletedmom0333 meeese ıptal ettim de 8 den sonra baktıgımda da dolu ve gider gitmez bakıyor mu yoksa gun mu veriyor
meeese Deletedmom0333 zaten en erken 1 hafta sonraya alabiliyorsun tam 8 de gir sisteme tam 1 hafta sonraki güne bakıp randevunu al hemen doluyor zaten 9 tane mi ne randevu açılıyor.gittiğin gün bakıyor canım
Deletedmom0333 meeese az önce yine girdim sisteme yarın tum saatler dolu gosterıyor sonra ayın 8ını gosterıyor
Gokkusagivemucize Deletedmom0333 hemen yarına almanız mümkün değil zaten. Yan kaydırıp hangi gün boşluk varsa ona alın. Gittiğiniz gibi bakıyor.