ozgyrs Kızlarrrrrrrr yok mu çare uyuyamıyorum!!! Hep geceleri tutuyo elim kolum gogsum hep kasınıyo 😣😣😣
Tuubaaa ozgyrs 33+0 benimde kasıntı başladı son bi kaç gündür özellikle kol altlarımda ve göğüs çevresinde😔 bilhassa geceleri oluyor 😏
useyma ozgyrs bepantholün kaşintı için kremi var çok iyi geliyor rahatlayıyor bende o dönemi öyle atlattım 🙋🏻♀️🙁
EbruKrhn ozgyrs canım ablamın da öyleydi kaşıtarak kanatıyodu nerdeyse karaciğer değerleri de iyi çıktı ama alerji heralde doktoru travazol krem verdi iyi geliyor ama sen doktoru bi sor yine de çok geçmiş olsun
ozgyrs Tuubaaa kol altları ve gogus heryerim yırtılmıs😭😭 bak gece oldu gene basladı elim ayagım kolum🥺🥺
Emelss useyma bende bugün alıp bi deneyeyim geceleri uyuz gibi oluyor insan 😒 bende 37 haftalığım bugün
useyma Emelss az kalmış canım biraz daha sabır ama benim de öyleydi..geceleri kaşınmaya başlıyordum.kremi al rahatlarsın allah kolaylık versin🤲🏻☺️
ozgyrs EbruKrhn aynı kremi kullanıyorum 1 aydır hiç etki etmiyo. Uyku kalmadı her gece baslıyo. İyiki 32. Haftamda işi bırakmısım yoksa çalısamazdm galıba🥺 şimdiden uykusuz geceler basladı☹️ Ablanız dogum yaptımı?
EbruKrhn ozgyrs ewt yeni yaptı daha 9 gün oldu hala geçmedi heryeri kabarık yara ama yavaş yavaş geçiyo çok kaşımak da iyi değil kaşıma diyoruz