happywifehappylife Doğum için tatvan can hastanesi maşallah hocayı düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim doğum ücreti ne kadar doktorun becerisi ve ebelerin durumu vs.
1313Meryem happywifehappylife Bende Salih hocadayım çok memnunum onunla devam ediyorum doğum ücreti de 83-85 civarıydı diye hatırlıyorum sanırım
sudee13 happywifehappylife ben celil bagciya acil sezeryan olarak rahva hastanesinden geçen sene gittim. Suni sancı ile doguramadim kötüydü ebeler direk akşam saatinde acil sezeryana alındım 80 bin TL vip odadaydim pazar günüydü
yavrum17 happywifehappylife detaylı USG yaptırdınız mi can hastanesinde fiyat neydi memnun kaldınız mı
happywifehappylife arya2121 1313Meryem sanırım ben de öyle yapıcam normal doğum konusunda nasıllar acaba fikriniz var mı
happywifehappylife 1313Meryem ben de maşallah hocadaydım ama salih hocaya geçebilirim herkes onun daha iyi olduğunu söylüyor
happywifehappylife yavrum17 daha yaptırmadım zamanı gelmedi ama fiyatı arayıp sorabilirsiniz söylerler bence
sevgi06bs happywifehappylife hangi hocaya detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorsunuz? Periontolog da değiller demi kadın doğum doktoru mu? Bitlis devlet hastanesinde doktorum kadın doğumcunun yaptığı detaylı ultrason olmaz dedi o yüzden güven kaybı yaşadım. Yani riskli gebelik uzmanı değiller nasıl güveneceğiz
1313Meryem happywifehappylife Doğumu bilmiyorum ama sezeryan için Salih hocayla olacağım için içim çok rahat doğrusu
ikidiranne happywifehappylife 6 yıl önce maşallah hocanın yanında doğurdum memnundum şuan nasıl bilmiyorum :)