leylizer temmuzonbir Amin, çok zor vallahi Allah kalıcı tez şifa versin. Oğlu 6 yaşında hala çok çok hareketli çok zorluyor insanı
temmuzonbir leylizer aminnnn, benim oğlumda karnımda aşırı hareketli şuan doğunca bakalım nasıl olacak
5228 temmuzonbir Bu uyku gelmiyor asla 5 yaşında kızım var bütün gün onunla uğraşıyorum uyumaya calişsam uyutmuyor çok hareketli karnımdaki kızım dışardaki den beter durumda olan biz annelere oluyor maalesef artık alıştım ilk kızımda uykusuz kalmaya bundada yarım saat uyku yetiyor
5228 temmuzonbir çok zor ama Rabbim sabrını veriyor canım stres yapma 10 dakika da olsa uyumaya caliş
temmuzonbir 5228 her fırsatı değerlendiriyorum canım, çok aksi bir zamana geldi hamileliğim, yan bina yıkıldı inşaat var ve bugünde diğer yan binada tadilat başladı matkap beynimi deliyo sanki
5228 temmuzonbir Allah yardımcın olsun canım ailen annenler falan yakın değilimi biraz kaçsan hamilelik zorluğu yetmez gibi birde inşaat işi çok zor
temmuzonbir 5228 köydeler canım tek kalamam eşiminde işine uzak oda kalamaz benimle o yüzden çileye devam 😀
5228 temmuzonbir ozaman canım Allah’ım sabır versin sana ama doktoruna bı danış hiç uyuyorum diye canım
temmuzonbir 5228 Allah razı olsun canım, danıştım ama yapacak bir şey yok onunla ilgili dedi, geçen gün eşime benide işe götür arabada uyurum ben diyorum 😀
5228 temmuzonbir Ay Allah seni ya bu hormonlar da delirticek bizi anam bende duş alicam şimdi ilk bir suyla uyumayı denicem büyük kızımı uyuttum şimdi duş alırsam uykuya dalıyorum biraz sende dene canım inşallah bu günlerde geçer sağlıkla kavuşalim evlatlarımıza 🤗
dilekmom6 temmuzonbir uykusuzluk çok zor. Senelerdir bunla baş etmeye çalışan biri olarak seni anlayabiliyorum. Alışcaz kız. Bebek olunca rutinler böyle olacak bizim artık