Bu postu açıyorum çünkü benim yaşadıklarımı bir başkası yaşasın istemiyorum. 2024 yılında bağcılar şafak hastanesinde doğum yaptım. Hayatımda yaşamadığım acıyı, travmayı o gün o hastanede misliyle yaşadım. Sabah 10 da suyumun geldiğini fark ettim ama böyle az az geliyordu. Hemen hastaneye gittik. Gittiğimizde yatış yapacağımı söylediler. İlk doğumum olduğu için bilgisizdim hemen kabul ettim. Sonra doktor eşimi muhasebeye yönlendirdi yatış işlemleri için. Bizimle birlikte görümcemde gelmişti. İkisi birlikte aşağı indiler. Bu arada görümcem de hamile ve ikimizde Sema hoca takipliyiz. Onun eltisi tavsiye etmişti 2 doğumunu da Sema hocada yapmış ve çok memnun kalmıştı(Sezeryan). Neyse onlar aşağı indiler bir süre sonra doktorla geldiler. Doktor bana direk eşin sorun çıkardı ama olsun ben sana yardımcı olucam, doğurtucam dedi sırtımı sıvazlayarak. O an şok oldum ne olduğunu anlamadım. Doktor lafını söyleyip gitti bende eşime baktım ne oluyor dedim. Eşimde biraz tartıştık aşağıda dedi beni de korkutmak istemiyordu. Tartışma sebebi de şu biz 20 bin tl ye anlaşmıştık eşim onu Ödemiş ama doktor gece gelme ihtimaline karşı alınacak olan 5 bin tl yi de istemiş. Zaten anlaşmıştık gece doğum olursa doktor gelirse ekstra 5 bin verecektik ama eşim beni doğuma zorlamasınlar diye vermek istememiş. Demiş ki şu an bebeğin ne zaman geleceği belli değil belki yarın sabah gelecek neden şimdi ödüyorum. Doğumun gece olacağı belli değil gece olursa öderim demiş. Doktor kabul etmemiş ve tartışma çıkmış eşimde ödememiş. Bana bunları anlattı istersen şimdi başka hastaneye gidebiliriz dedi. Bende doğumdan çok korktuğum için kabul etmedim çünkü doktor iyiydi. Neyse odaya aldılar beni bir tane yabancı uyruklu ebe vardı mahvetti bitirdi beni. Sürekli alttan muayene etti. Ama her muayenede acılar içinde kıvranıyorum. İstemediğimi söylediğimde bebeğe bir şey olur diye korkuttu bende inandım ama o kadar fazla yaptı ki artık gücüm kalmadı en son geldiğinde yeter artık istemiyorum dedim sert şekilde. Ama doktorun sürekli mesaj atıyor yapmazsam kızar dedi bende umrumda değil istemiyorum dedim. 2-3 saat rahatladım. Sürekli alttan muayene ederek doğumu başlatmaya çalıştı çünkü gece doğum yapmamı istiyorlardı. Beni böyle böyle yırttı o ebe sonra sancılarım çok artınca bi anda doğumhaneye geçtik. Bi 15 dk sonra doktor geldi. Bebeği doğurma esnasında asla yardımcı olmadı sadece beni izledi. Hep ebeler yönlerdi. 2 tane dünya iyisi ebe vardı onlar olmasa asla başaramazdım elimi tutup destek oldular. Bebeğinin sana ihtiyacı var dediler vs bir sürü güzel cümle. Doktor da ıkın vs diyordu sadece. Neyse bebek gelirken dua falan ediyor bir sıkıntı yok. Bebek çıktı benim kabusum başladı. Demediği laf kalmadı. Senin yüzünden bu saatte geldim. Eşim yumurta haşlamıştı onu bile yiyemedim. Sahurumu yapamadım senin yüzünden vs gibi bir süre laf saydı. Sana anestezi uygulamıcam dedi çünkü eşin çok cimri 5000 tl yi vermediği gibi 2000 tl yi de vermez dedi. Yalvardım yapmadı öyle dikti beni. Acılar içinde bağırırken kes sesini dedi. Oradaki ebelere de bağırıyordu. İnanılmaz kanamam oldu bir an kendisi de panik oldu. Yarım saate yakın o şekilde dikti beni. Ben açıdan kıvrandım. Ama ne olursa olsun o masadan kalkıp yavruma kavuştum ya Rabbime bin şükürler olsun.Doğumdan sonra dikişlerden 2-3 ay oturamadım çok ağrım oldu sezeryandan beter yaptı beni. 1,5 sene sonunda yeni etkisinden çıktığım için bazı yerlere yazdım benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye ama çoğu yer yayınlamadı ya da kaldırdı. Emin olun en hafif şekilde yazdım. Kızlar doktor seçimine çok dikkat edin. Rabbim hepinizi merhametli iyi insanlarla karşılaştırsın.