Essraa2 Bluedreams 😂😂😂farkındaysanız da anca yeni bi kilo olmuştur zaten plesanta suyu desen. Onlarda bir bir iki olsa 28e kadar en makulu 5kilo zaten spnra çok alınıyor ama bakmayın bende birde çok aldım çoçuk çok zayıftı bunda 6kiloyla gidiyprum bebek önden gidiyor iki de da bilinçli oluyorsun :)
Tarkan Eylul0212 ben de kusma yok ilk üç ay yeni bitti baya iştahlı geçiyor 3 kılo aldım her ay a 1 kg seklınde 13 haftalık bbğm. Kusanlar sonrasında alır normal endıselenme. Benımde o hominigıttlak yemek isteğim bitti. Şükür
Didoss Eylul0212 bende 17.5 170 boyum 69,70 ile hamile kaldım şuan 72 kg falanım birden karnım çıktı ve iştahım açıldı yanlız değilsin 🤣🤣🤣
Sirincili Eylul0212 boyum 1,73 60 kilo ile evlendim. 16 haftalık hamileyim ilk kontrolüm de 65 son kontrolüm de 70 kilo idim. Sanırım üstüne 1-2 kilo daha eklersek 5-6 kilo aldım🤷🏼♀️ Ama yiyorum da sürekli aç hissediyorum bilmiyorum sonum ne olacsk 🤦🏼♀️
Essraa2 Bluedreams yapı heralde ben 28den bu yana 2kilo aldım🙈 bundan sonrada en fazla iki alsam muhtemelen en fazla 10la doğururum 54le kaldım boyum 178:)
Elifee Eylul0212 bana bıraz fazla geldi canım birden 5 kilo almak ki daha yarılamamıssın bile suan bebek kilo almadığı için hepsını kendine alıyorsun kiloların . Ben çok düzenli kilo aldım şükür 35 hafta olduk 7 kilo aldım umarım 10 olmadan doğururum 🤗
Hifanurr Sulebetul Bak yaa torun konusuda aynıymış. İyi elhamdülillah bebekte sıkıntı yoksa almamak en iyisi zaten 😅 şimdi çok kilo almamak için çabalıyorum ama boğazımı durduramıyorum resmen.
Sulebetul Hifanurr bn 4 kilo almşm doktor bebek çok aşağıda dedi geçen hafta temizlik yapmştm🤦♀️ erken doğum olabilir dikkat et dedi çokta kilo alma dedi bebeğin kilosu nasl dedm 5 aydan sonra söylycem dedi