mrym1453 Yaptım acele ile baktım bişey yok çöpe attım az önce çöp kutusuna bakayım dedim bu şekildeydi reglime 4 gün var
srcck mrym1453 kaç dk sonra çıktığı önemli canım geçen ay benimde böyle çıktı sonradan ama negatif sonuç tekrar yarın bir test yap ilk beş dk çıkıyorsa pozitiftir.
meklc Aşkım benim de son adet 2 Ağustos üç gün önce yaptım 10 15 dk sonra çok çok silik çıktı bugün bir daha yaptım nett belli ama netleşmesi için kan vermek mantıklı 😍
mrym1453 meklc canımmm gözün aydın olsun inşallah bende merak ediyorum fotoğrafta silik duruyor ama canlı biraz daha net sendeki de böyle mi oldu görsel atar mısın
Zilansrk meklc ya benimde 4 Ağustos son adet tarihim çarşamba regl olmam lazım test yapsam çıkar mı acaba
meklc mrym1453 ben Perşembe günü yaptım ilk testi çok silik çıkmıştı sanki yokmuş gibi dün sabah ilk idrar ile yaptım üstteki dün yaptığım diğeri Perşembe yaptığım
meklc Zilansrk ay bilmiyorum ki canım normalde hiç ihtimal vermiyordum çok erken diye ama içimden hep var diye geçiyordu 😍