mavigolge Uyurken Yatakta dönerken bacak aralarım sanki ayrılıyor gibi çıtırdama sesleri ve ağrı oluyor. Yürürken de ağrı oluyor bu sıralar 38. Haftama girdim rahat yatamıyorum zaten doğum yaklaşmış mıdır ? Bunun dışında bi belirtim de yok 😅
tortillam_ mavigolge Aynısı bende de var. 37 olacağım pazartesi günü. Ama kaç aydır var bende. Resmen oturduğum yerden kalkmak,yattığım yerden dönmek zulh oldu. Bir çıtırdama eksik o da olursa ortadan ayrılırım herhalde
mombeti mavigolge Benımde 36. Haftadan beri bacağımın arası ayrılıyor suan 38+5 haftalığız daha da arttı ayrılıyor acıdan ağlayacağım geceleri uyuyamaz oldum dönemıyorum yatakta. Bende cıtırdama vs yok ama artık sağlıkla kurtulmak istiyorum. Oturduktan sonra kalkamıyorum eşim kaldırıyor. Eşim yoksa kendı başıma inleyerek kalkıyorum resmen tek ben de var sanıyordum . Allah yardımcımız olsun 🥲
tortillam_ mavigolge bilmiyorum ki doktorum ilk zamanlar Hamsın demişti. Kilom da var ondan mı diyorum da ilk çocukta hiç çekmedim ben böyle ağrı sızı
mavigolge tortillam_ aaa olabilir ben de hamımdır kesin. Biraz egzersiz yapıyım diyprum ama çok zorlanıyorum
tortillam_ mavigolge Ham olsam aylardır geçmez mi? Haftanın 2-3 günü yürüyüş yaptığım halde öyleyim. Hadi şu son 2-3 haftadır yürüyüş yapamam ağrım oluyor. Unutmazsam sorayım doktora
mavigolge mombeti amin canım son günler gerçekten daha zormuş 🥹 ben de çıtırdama gibi seslere anlam veremiyorum dönerken sanki kemiklerim ayrılıyor 🥲