gmz1221 Kızlar cuma günü kan verdim beta değerim 5.84 progesteron değerim 26 böyle olup hamile olan varmı
momsibel gmz1221 umut vermiş olmakta istemem ama yeni başlayan bir hamilelik olabilir progesteron değerinde güzel yükselmiş.
leylaannesi gmz1221 ilk bebeğimi 5.4 ile öğrendim doktor hemen sevinme çok erken gebelik olmayadabilit demişti 2 gün sonra tekrar kan ver demişti 2 ye katlamıştı o zaman hayırlı olsun demişti. En erken öğrenen benimdir heralde
gmz1221 momsibel değer çok düşük evde yaptığım idrar testleri de negatif çıkıyor yarın yine kan vereceğim umarım yükselme olur
leylaannesi leylaannesi hatta ilk kan vermeden test yaptım silik çıktı kan verdim dr hemen sevinme diyince tekrar test yapmıştım negatif çıktı 2 gün sonra kan verince oh be hamileyim demiştim
gmz1221 leylaannesi benim doktorum da evet %90 hamilesin dedi ama ben kendimi umutlandirmak istemiyorum testlerde de çıkmayınca haliyle moralim bozuldu biraz
gmz1221 nurbus1 ailede yok ama klomen kullananlarda bazen istisna ikiz tutabiliyormuş ilacın etkisiyle olursa çok büyük sürpriz olur
BraTurgut Beta 4.3 ile öğrendim 1 gun sonra kan verdim 9 olmuştu daha çok minik hayırlı olsun erken gebelik testinde görmüştüm hayalet cizgi ile anlayıp kan vermiştim 😍
gmz1221 BraTurgut ne güzel maşallah ben göremiyorum testlerde çıkmıyor bugün kan vericem umarim benimde yükselmiştir değer