Yaradanisterse Merhaba elimde joie serina Ana Kucağı ve Elektrikli Salıncak) var ama aynı zamanda manuel ana kucağı var şu bebeğin kendi kendine sallandığı. Sizce elektrikli olan gereksiz mi bu durumda birine mi versem ya kalabalıktan hoşlanmıyorum.
fundakc Yaradanisterse ihtiyaci olan birine verebilirsiniz bence ben ve burda ihtiyacı olan bi cok annemiz var
gozdenzl Yaradanisterse elektrikli kendi kendine sallanan beşik hayat kurtarıcımdı benim geceleri hele mükemmel oluyordu bence gerekli ama tabi her çocuk bir değil kimisi seviyoe kimisi sevmiyor
melismersin Yaradanisterse ben elektrikliğe hiç yatıramadım bebeğimi. 2. Haftadan itibaren hep memede uyumak istedi. 2 aylığız hala öyle. Ama manuel olan şuan inanılmaz işimi görüyor şu 3 4 gündür oturuyorum hatta bence üstünde daha rahat kaka yapıyorlar 😅 ne zaman oturtsam kaka yapıyor çünkü. Elektrikli için bebeğinin durumuna göre bakabilirsin. En azından ilk 1 1.5 ay belki işini görür. Yani 2. Aydan sonra biraz uyanıklaşmaya başlıyorlar bence biraz daha kendi kendilerine hareket istiyorlar
minnosbirkiz Yaradanisterse bence elektrikli çok iyi oluyor, oğlum ilk 4-5 ay çok rahat etti içinde, bende onun sayesinde rahat kahvaltı yapabiliyordum, sonra durmak istemiyorlar zaten, ondan sonra vermek isterseniz verirsiniz, yada uygulamalardan satarsınız ☺️
Yaradanisterse fundakc işte bebeğim daha doğmadı tecrübe et etmedim bilsem sevmeyecek vereceğim birine
zeyzeynur gozdenzl tam elektrikliden vazgeçtikten sonra karşıma çıkan yorum😅😅🫠 arada 4-5bin oynuyo max 9 ay yatar diye elektrikliden vazgeçmiştim baya kullanışlı mı oluyo acaba
gozdenzl Yaradanisterse yok bağımlılık yapmaz zaten belli bi zamana kadar beşikte duruyorlar sonrası yok ama sana şunu demeliyim benim elim ayağımdı o sallanan beşik gece emzirdikten gazını çıkarttıktan sonra koyuyordum açıyordum süresini o sallandıkça uyuyordu en azından bende dinlenebiliyordum geceleri gündüz pek sevmiyordu bence önce dene eğer baktın çocuk durmuyor sonra vermek istersen ihtiyacı olan birine verirsin
gozdenzl zeyzeynur benim oğlum 1 yaşına kafar yattı ama inanın o lohusa dönemlerimde falan geceleri hayatımı kurtardı bide müzikliydi benim beşiğim gece açıyordum daha rahat ediyordum
Yaradanisterse gozdenzl mantıklı geldi söylediğniz peki kaç dakika duruyordu beşikte geri yatağına mı yatırıyordunuz bana da peki kaç ay kullanılıyor? Bebek daha doğmadı tecrübe etmiş olsam anlardım da işte.
duygunisa Bence acele karar vermeyin bebeğinizin ihtiyacına göre gözlemleyin hangisinde rahatsa onu kullanın bir süre ikisini de ayrı ayrı kullanın bebek hangisinde daha rahat diye
gozdenzl Yaradanisterse ben o beşikte bırakıyordum yatağına yatırmadım uzun bi süre 8 ayı geçtilten sonra normal yatağına alışsın diye uyuduktan sonra bırakıyordum 1 yaşına kadar kullandım
zeyzeynur gozdenzl hangi model marka sizinki ben huggy swingme ve prego carmelayı beğenmiştim ama sonradan elektrikli olmayıp sallanabileni seçeyim dedim aklımda da kesinleştirdim ama bi elektrikli mi alsak diye düşünmüyorum değil
Yaradanisterse gozdenzl bunda da müzik var bilemedim ya uzmanlar önermiyor ya ondan kafam karıştı benim o zaman ben de bir bakayım sonra karar vereyim sağolun
gozdenzl zeyzeynur benimki sunny baby diye bi markaydı belki marka bile değildir bilmiyorum ama adı öyle hediye gelmişti biraz eski model duruyor ama çok işimi gördü kesinlikle şans verilmeli
zeyzeynur gozdenzl internette baktımda bulamadım anne yanı beşik arıyorum bu arada park yatak sığmıyo çünkü şimdi şeyi beğendim ya elektrik olmayan olarak markası baby storch internette baktım da kullanan da göremedim trendyol yorumları dışında.
duygunisa Yaradanisterse uzmanlara kalsa hiçbir şey tavsiye etmiyorlar bir zararı olsa bu zamana kadar piyasaya sürülmezdi çevremde kullanıp çok memnun olanlar da var kimse bir sıkıntı yasamadi bebek sizin bebeğiniz içiniz rahat etmeyecekse kullanmayın canım ihtiyaç sahibi bir aileye vermek istiyorsan da gerçekten ihtiyacı olan bir aileye ver kendi gözlerinle gör araştır ver şimdi herkes ihtiyacım var diye yazar buraya gerçek ihtiyaç sahibi faydalanamaz naçizane fikrim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲
gozdenzl Yaradanisterse rica ederim valla uzmanlar o kadar şey söylüyorki bazen ne yapacağımızı şaşırıyoruz o yüzden ben bildiğimi yapıp rahat ettim😂
Yaradanisterse duygunisa Allah razı olsun cümleten inşallah doğru diyorsunuz vallahi ben dediğiniz gibi yapayım sağolun
Yaradanisterse minnosbirkiz çok mantıklı söylediniz bir bakayım ondan sonra karar veririm birine veririm