bademselvi Kızlar forumda buna benzer bir konu göremedim, bu konuda bilgiye ve tecrübe ihtiyacım var. Bebekler ve çocuklar için özel aşıları karşılayan özel sağlık sigortaları var mı? Hangi firmalar karşılıyor? Bilgisi olan yaptıran var mı?
ecemk94 bademselvi bazı firmalar var fakat ben gereksiz buldum. Bebeğime ve kendime tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım toplam 58.000₺. Sadece kızıma aşıları karşılayan sigorta yaptırsam 100.000 küsür tutuyordu. Zaten özel aşılar 2-5 aylarda yapılıyor. 2.ayda aşılara 10.165₺ 5. Ayda da 10.165₺ ödedik. Aşıları karşılayan sigorta gereksiz geldi bana
_Mother_ orhismommmmmm menenjit aşısını da destekliyor mu peki bilgi verdiler mi sigoetayı kaça yaptınız
orhismommmmmm _Mother_ biz iki gün önce rota aldık aşıdan bi saniye sonra kustu tekrar aşı almak zorunda kaldık malesef
_Mother_ orhismommmmmm aaa çok geçmiş olsun besledikten 1 saat sonra gitseydin keşke tok olunca kusuyorlar bide az az damlatsalar daha iyi
gnlhmmetogl Merhaba, özel sağlık sigortası yaptırdım.Genel olarak önemli aşıları karşıladı.İsterseniz size karşılanan aşı listesini atabilirim.