SM2012 _Mother_ ben bir yerde gördüm denedim hatta resmini atıp benden ne enerjisi alıyorsun kızmi erkek mi diye sor bende ve bir arkadasimda tuttu
seval210 ferihaninbeyazgeceligi Benim tahminim: 💙 OĞLUNUZ olacak gibi hissediyorum! 😄🧿 dedi ama benim kızım var 😊😅
_Mother_ vanilyalibuse aşkım detaylıya az kaldı orda net belli olur artık yaa nerde yaptıracan detaylıyı
_Mother_ vanilyalibuse hadi sağlıkla inşallah güzel haberlerle gel bende 15 eylüle gün aldım kızların doktoruna yaptıracağım oda baya iyi bir doktor kontrollere bu garibanda devlette gittim hep detaylıyı iyi bir yer olsun dedim
_Mother_ vanilyalibuse ama bu hamileliğim çok güzel çok seviyorum benim diğer gebeliklerde 9. Ayda bile göbeğim belli olmuyordu bunda böyle top gibi önde göbeğim var benimde eşiminde çok hoşuna gidiyor arada bakıp gülüyoruz 😅🤣
_Mother_ vanilyalibuse sağlıkla gönlünce olsun inşallah kolaylıkla stressiz alalım kucağımıza inşallah
fikretbaciniz _Mother_ kız senin hala cinsiyet belli değil mi İlk gebeliğimin attım kız dedi ama oğluşum 2 yaşında