1sedanurs Kalp atışını duyamadan düşük yaptım ama büyükler bir ayağı içerde arkası gelir diyorlar doğru mu?
duygu__shn 1sedanurs doğru canım ben de düşük yaptım aradan 1 buçuk ay geçti düşükten sonraki ilk adetimde hamile kaldım bilerek değerlendirdim 3 sene çocuk olmayınca hamdolsun düşükten hemen sonra hamile kaldım şuan iyi ilerliyor hamdolsun
eaydin1 1sedanurs bende mayıs sonunda düşük yaptım 25 temmuzda hamile oldugumu ögrendim düşükten sonra korunma olmadı hiç gebelık düşünürseniz bence ovulosyon takıbı yapın düşükten sonra benım regli düzenim bozulmustu
alininzeynosu 1sedanurs dış gebelik geçirdim. Tüpüm yırtıldı iç kanama oldu. Acil ameliyata alındım. Sol tüpüm alındı ameliyatta. 24 Haziran 2020’ydi. 26 Ağustos son regl tarihimdi hamile kaldım.
duygu__shn Melevcen52 sizin başka bir sebep olabilir mi çünkü ben kaç senedir hamile kalamıyodum ilaç tedavisiyle kaldım sonrasında düşük oldu düşükten sonra hemen kendisi oldu tedavisiz
1sedanurs duygu__shn bende 2 tüp bebek denemesi sonrasında doğal yolla gebe kaldım ama onda da düşük oldu
Melevcen52 duygu__shn hiçbir sebep yoktu daha çabuk gebelik oluyor dediler bir senedir olmadı bakalım aşılama deneyeceğiz bu ay
Melevcen52 aks6020 evet hiçbir sorun yok tekrar hsg de çekildim açık tüpler de eşimin testi de normal
Melevcen52 aks6020 evet aklınıza gelebilecek her şeyi yaptırdık olmadı 2.hsg mi çektirdim düşük sonrası olmayınca yine bi sorun tıkanıklık çıkmadı çünkü kendi kendine düşüj oldu Kürtajsız bu ay hsg sonrası 2.ay eğer adet olursam aşılama deneyeceğiz hayırlısı olsun inşallah
elif0502 1sedanurs düşükten 7 ay sonra tekrar hamile kaldım bide reglim düzensiz olmuştu 28 günden 24 güne düşmüştü döndüm hep reglim bittikten sonra 2 3 gün lekelenmem oluyordu ama çok şükür şuan 30 haftalık olduk
zmly ben de 10 ağustosta düşük yaptım kendisi düştü temizlendi. bi kızım var bu ikinci gebeliğimdi. doktorum bi adet gör ve korunmayı bırak dedi. ilk adetimi bekliyorum. bugun 22. günüm. umarım bu ay gebe kalırım, sağlıklı şekilde
bingaling562 1sedanurs zorunlu olarak 6 ay korundum. Korunmayı bıraktıktan sonra 2 ay içinde hamile kaldım.