djcivieie elvin2163 ben orda kürtaj olmuştum çok memnun kaldım. Battaniye örtmek için bile geliyorlardı
akkoyun21 elvin2163 ücreti henüz öğrenemedim ama Aralık ayında 5 aylık bir kaybım oldu 27 bine yaptım ( ilaçlarla sancı başlatıldı ve düşürdüm)
rabia4921 @“akkoyun21” gazi yaşargil kadın doğum ve çocuk hastenesini mi ben onu diyor acaba o nasıl giden çevreniz oldu mu ben şuanlık Dicle üniversitesi gidiyorum Diyarbakır’da yaşıyorum ben araştırdım Dicle Üniversitesi daha iyi dediler bende oraya devam etmeyi düşünüyorum
surabasts rabia4921 Kadın doğum ve çocuk hastanesinde 4 gün yatmış biri olarak söylüyorum asla gitmeyin.Hayatımda gördüğüm en kötü hastane, elbette iyi doktorlar vardır ama servis kısmı berbat her anlamda.Gece gitmiş olmasam ve bizi korkutup yatış yaptırmasalardı adım atmazdım.
surabasts Memorialda Selin Bİlgin Kadıoğlu’nu öneririm, çok memnunum.Tedbirli ve sorulara hızlı dönüş yapan bir doktor.Şu an bir haftalık tatilde.Eğitimler de veriyor doğum öncesi ve suda doğum da yaptırıyor.
hdinler surabasts ben hiç sevmedim bu doktoru başka ilden gittim memorial a sadece görüşmek istedim muayene olmayacaktım ona göre doktor seçicektim bunun için bile giriş açmamı istediler direkt eledim ayrıca doktorlar sitesinde de çok iyi yorumları yok
surabasts momsy şu an tatilde olduğu için olabilir.Ondan öncesinde dönüyordu ulaşamayınca watsap üzerinden