duygu__shn Kızlar gebeliğin ilk zamanından sonuna kadar ne sıklıkla kontrole gittiniz özellikle ilk zamanlar ne sıklıkla gidilmeli
ikincikezmerhabaa duygu__shn 31 haftalıkken gitmiştim 3 hafta sonra gel demişti şuan 34 olduk randevuyu anca 1 eylüle buldum takipli olduğum doktora. Sanırım 2 haftaya sonra gel der bu kez. Sonrasında en son hafta 3 günde bire düşüyor diye hatırlıyorum ikinci Gebeliğim ama tam hatırlamıyorum ki hangi haftalarda sıklık değişiyordu 😁
dilekmom6 duygu__shn ayda 1 gidiliyor ilk zamanlar. 32 sonrası 2 haftada bir dedi doktorum. 35 sonrası haftada 1 oluyor diye biliyorum son haftaya kadar. Son hafta 2-3 günde bir gidiliyor
melismersin duygu__shn ilk kalp atışını duyana kadar hafta 1 12. Haftaya kadar 2 haftada 1. 12 den 28 e kadar ayda 1. 28-34 arası 2 haftada 1. Sonra her hafta 😀 32.Haftada da nst başlamıştı.
gzdeozn 27+3üm hala ayda bir gidiyorum. Hala çok uzun geliyor zaten 5-10 dakika görüyoruz aşırı özlüyorum onu görmeyi 😭32den sonra genelde nst başladığı için daha sık çağırıyorlar diye biliyorum ama bilenler de yazsın bakalım 💙🫶🏻