symaz11 Kızlar şimdi ben adetimi yumurlama dönememimi 3 farklı uygulamadan takip ediyorum 3 ü de ovulasyon günlerini farklı gösteriyor bunun hesaplamasını da pek anlamadım adet olduğum günden itibaren 14. Gün mü ovulasyon günüm oluyor
Srp53 symaz11 kaç günde bir adet oluyorsunuz ? Yumurtlama günü değişebiliyor ya ben genelde 28-30 günde olurum mesela. Bazen 14 bazen 15 bazen 16. Gün yumurtlama oluyor. Değişiyor yani.
eaydin1 symaz11 gebelik düşünüyorsanız direk ovulosyon tabıkı yapın bence bende yıllardır aynı uygulamahı kullanıyorum kızımda uygulama ile hamıle kaldım ikinci cocugu dusundugumuzde de aynı sekılde ilerledim bir kımyasal gebelık gecirdim iki ay sonra ovulosyon takıbı yaptım pozıtıf gördüm bu ay
symaz11 Srp53 ya işte benim o da karışık birkaç aydır mesela haziranın 2 sinde regl olmuşum temmuzun 6 sında regl olmuşum ağustosun da 12 sinde olmuşum 3 aydır reglim böyle düzensiz ilerliyor neye uyacağımı şaşırdım
symaz11 Srp53 benim normalde de hafiften beyaz akıntım oluyor ara ara o yüzden anlamıyorum açıkçası birde günlük ped takıyorum çok farketmiyorum bazen bi akıntı hassediyorum nadiren o kadar
123456789ben symaz11 Peçeteye şeffa uzayan akıntı gelmiyor mu bende her ay öyle oluyor ondan anlıyorum
123456789ben symaz11 Yani kişiden kişiye değişiyor olabilir herkesin öyle olmayabilir mesela bu ay benim uzayan akıntım oldu Ovulasyon testi yaptım bir iki gün sonra pik oldu
symaz11 ecemiyy yaa bende öyle uzayan bi akıntı olmuyor ama böyle reglden önce çok akıntım oluyor bayağı hemde hah diyorum regl oldum kesin ama beyaz akıntı
123456789ben symaz11 Bence kullansan iyi olur en azından ne zaman yumurtladığını bilirsen değerlendirirsin
123456789ben symaz11 Evet evet dene canım inşallah olumlu sonuç alırsın ben de iki aydır deniyorum bakalım bu ay iyi bir marka aldım inşallah olur