BKZ Doktorum bugün gaviscon fayda etmeyince nexium diye bi ilaç verdi içen var mı gebelikte sakıncalı mı acaba kullanan var mı ?
lokismommy BKZ ben kullanıyorum balım 1 aydır hiçbir sorun olmadı çok şükür bana da son çare vermişti doktor çok rahatım şükürler olsun arada ilacı içmeyi unuttuğunda mide yanmam oluyor ama içtiğimde rahatım
Babyy_Mom BKZ Gebelikteki kullanımını bilmiyorum ama mide problemi yaşadığı zaman eşimin düzenli olarak kullandığı etkili bir ilaç.
temmuzonbir BKZ işe yararsa söyler misin canım bende alırım doktoruma sorup çok kötüyüm son günlerde şurubum çok az etki ediyor
lokismommy BKZ sabah içiyorum doktor eğer sabah içince akşam gece işe yaramazsa öğlen aç karna iç demişti ama yanmam olmadı o yüzden sabahları devam
BKZ lokismommy günde bi defa dedi bana da unuttum sabah mı akşam mı :) genelde akşamları yanmam oluyor özellikle geceleri akşam içsem sanki daha iyi gibi
lokismommy BKZ evet canım günde 1 istersen 1 gün sabah 1 gün akşam dene hangisinde rahatsan öyle devam et ama aç karna almalısın
denizbedir @BKZ ablam nerdeyse 6 ay kullandı bu ilacı bana da önermişti hatta benim doktorum bunu da kullanabilirsin dedi ama bana lansor yazdı ablam bir zararını görmedi bebek gayet sağlıklı tosun gibiydi
lokismommy denizbedir tosununuz saçlı mı doğdu acaba çok merak ediyorum benim de mide yanmam 13.haftamdan beridir var ve mahvoldum 😅
senasev lokismommy merhaba, nexium la geçti mi? Çok kötü hissediyorum. Hiçbir şey yiyesim gelmiyor. 7.haftadan beri böyle. Şimdi 12.hafta. Hala devam ediyor mide yanması ve mide ağrısı
denizbedir @lokismommy valla çok saçlıydı diyemeyeceğim kafasının kenarlarında vardı ortası seyrekti 😅
denizbedir @lokismommy son zamanlarda mide yanması dayanılmaz oluyo keşke daha önce kullanmaya başlasaydım dedim ben rahatlık varmış 😅
lokismommy denizbedir geçen kontrolde bende doktora aynı şeyi dedim hocam madem böyle bir ilaç var beni niye oyalıyorsunuz şurupla haftalardır ne çekiyorum dedim son çare veriyoruz napim dedi😅
BKZ temmuzonbir bugün sabah denedim resmen hayatım kurtuldu ilk defa böyle rahat bir gün geçirdim keşke baştan verseymiş doktorum
lokismommy denizbedir olsun son zamanlarımız rahat geçsin en azından zaten karnımız büyüyor sığamıyoruz bari midemiz yanmasın ya