feyzaciim Kızlar selam 🤰🏻 Online gebe okulu ya da youtube üzerinden izlediğiniz videolar var mı? Hava çok sıcak ve gebe okulu eve bayağı uzak olduğu için maalesef gidemiyorum. Bebek doğuncaya kadar seminer gibi izlesem iyi olacak 🥲
feyzaciim feyzaciim kızlar yok mu bilgisi olan ya 🧐 birkaç video listesi var ama çok slayttan okunan gibi onlar da hoşuma gitmedi pek etkili bir şeyler var mı
nazlibpalas feyzaciim bu bana da lazım araştırıyorum ama bulamadım. Ben Serklajlıyım ve evden çıkamıyorum ve ilk doğumum olacağı için kendimi çok bilgisiz hissediyorum
lokismommy feyzaciim instagramda 1 tane yaşlı kadının anlattığı videolara denk geliyordum ama adını bilmiyorum ya sarışın bir kadındı gözlüklü 55 60 yaşlarında
hatice13445 Tuzla devlet hastanesinin var eylül ayı için isterseniz sizide whatsapp grubuna eklerler instagram dm den mesaj atarsanız eklerler hem online hem de yüzyüze eğitimleri oluyor
nazlibpalas basakdeniz_ 28. Haftamda il sağlıktan aradılar gebe okulu için beni, onlara bilgi gidiyormuş.