minikfasulyeo 28 haftaligim sizde de oluyor mu kızlar idrara çıkarken falan ya da bazen uyurken hafif iğne batması gibi bir his Damarıma iğne batiriyorlar gibi tarif edemiyorum uzun sürmüyor ama aralarda oluyor
Denizj minikfasulyeo tam olarak nereyi kastediyorsunuz? Eğer vajina ve popo arası bölge yani perine de bu his varsa normal varisleniyor orası kan akışı bölgede hızlanıyor doğuma hazırlık bi nevi benim tam perine bölgem karıncalanıyor/uyuşuyor gibiydi böyle açıklamıştı doktorm ama sizin iç bölgeyse bi kontrole gitmenizde fayda var
s_cccv Ben 25.haftamdayım bende de oluyor . Bazen bi kaç dakika sürüyor biraz yürüyorum ya da uzanıyorum iyi geliyor bolca su içmek lazım sanırım
minikfasulyeo s_cccv ay çok kötü değil mi ya sanki içeriden iğne sokuyorlar canımızı acıtıyorlar gibi
minikfasulyeo bambitoo_ bende ilk kez bir ldu ya çok korktum bir an sonrada bebek acayip derecede fazla hareketlendi
bambitoo_ minikfasulyeo Hi bende öyle bir şey olmuyor da böyle batma gibi hafif hafif. Bebeğin hareketinde bir farklılık olmadı
minikfasulyeo BKZ yoo aslında bol bol da su iciyorum Belki tekrar idrar yolu enfeksiyonu varsa onu bilemiyorum kontrolüm 2 hafta sonra
minikfasulyeo Denizj valla tam olarak neresi bende bilmiyorum elektrik çarpar gibi oldum bir anda 😂 Korktum bir an sonra bebek fazla hareketlendi geri durdu hareketi ağrım da geçti geri dinlenip yatınca
minikfasulyeo annecik123 bende de çok nadir oluyordu da bu seferki şiddetli geldi diğerlerine göre korktum bir an
uzuncab minikfasulyeo Bebik baskı yapıyor alttaki sinirlere, siyatik sinirlere sanırım vurunca elektirik çarpması gibi oluyor 😬😬 benim son haftalarda ful öyleydi. Son günler abartmıştı kızım vurma işini vura vura keseyi patlattı suyumun gelmesiyle doğurdum🤣🤣
minikfasulyeo uzuncab 😂😂ayyy bebisten mı kaynaklı oldu o ağrı ya bende diyorum noluyor Allah’ım ya Valla iyiki dediniz korktum bende ilk kez başıma böyle geldi Doktora gidecektim o an acile baksınlar diye
keklik1 Benimde öyle 39 haftalık arada iki bacak arama içten şok veriyorlar gibi anlık batma oluyor çok tuhaf benimki acıyor gibi
minikfasulyeo keklik1 Allah yardımcımız olsun acayip bir ağrı imiş ya Valla biz kadınlar her anlamda güçlü varlıklarız Bizim çektiğimizin onda birini erkekler çekse altlarına yaparlar galiba
minikfasulyeo uzuncab peki bir soru sorabilir miyim büyüdükçe hafta hafta daha çok mu yapıyorlar bu ağrıyı
uzuncab minikfasulyeo bebeğin pozisyonuna göre değişiyor hayatım. Bazen vajinama doğru kendi çok baskı yapıyordu birkaç gün sonra geçiyordu örneğin. Ama son 2-3 gğn kala bu elektirik çarpması hisleri bacaklarıma kadar gidiyordu fazlalaşmıştı