elisamommy Kısa Süreliğine 60/40 Civarlardaydı Sonra 100/60 Oldu Ara Ara Düşüyor Var Mı Başına Gelen Kızlar 3 Aylık Hamileyim
Prensesmom_ elisamommy bunlar normal gebelikde olabilir aç kalmamaya dikkat edin tansiyon düşmesi değil de yükselmesi sıkıntı
xxlnmez elisamommy benim tansiyonum sürekli 8/6 7/5 sürekli tansiyonum düşüyor ve bayılcak gibi oluyorum acildeyim 2 güne bir serım takıyolar 10/6 oluyor dahada yükselmiyor eğer kendini iyi hissetmezsen acile git serum takıyolar direk
nazlici elisamommy benimde cok tansiyonum düşüyor ama düşmesi daha iyiymis yukselmesi kotuymus Dustugunde bol su tuzlu ayran tuzlu kraker falan ye gebelelikte tanisiyon dusmesi normal
elisamommy Prensesmom_ Kızımda Da Düşüyordu 37+5 Te 17 Olmuştu Doğuma Almışlardı Bundada Yol Öyle Gözüküyor Sanırım🥺İnşallah Öyle Olmaz Ya Çok Uzun Kalmıştım Öyle Olunca Hastanede Kızımı Bırakıp Uzun Kalmak Daha Kötü Canım
elisamommy xxlnmez Kızımda Da Düşüyordu 37+5 Te 17 Olmuştu Doğuma Almışlardı Bundada Yol Öyle Gözüküyor Sanırım🥺İnşallah Öyle Olmaz Ya Çok Uzun Kalmıştım Öyle Olunca Hastanede Kızımı Bırakıp Uzun Kalmak Daha Kötü Canım
nazlici elisamommy benim hep duserdi serum takviyesi alirdim yani gecmezse yatisa aliriz demisti Allahtan yedigim İctime dikkat ediyorum artik bol Su icmek en iyisi