Fatos47- yazgulkurt ya mşllh Allah bagşlsn Bnm de 5 yaşında oğlum var oda kardeş çok istyor ama bn çok korkyorm genetik test verirken Kromzmlramı bklmştı Pki bndn iki eşimden bi tüp kan almışlardı sizndende öylemi alındı çapada vermiştim bn siz nerde verdnz
yazgulkurt Fatos47- ben Konya da verdim ama hangi hastane olduğunu unuttum 5 sene önceydi bende 3 . Düşünüyorum valla bakalım hayirlisi
yazgulkurt Fatos47- valla dediğim gibi 5 sene geçti üstünden o yüzden ne hastane adıni nede alınan kan miktarını pek hatirlamiyorum
Fatos47- yazgulkurt anldm hayırlısı olsun inşllh bizim içinde temiz denildi genetik test çapa devlet hastnsnde yaptık kimisi devlet ynıltıcı olduğunu söylüyor
Fatos47- yazgulkurt çok sevindim Bnde en kısa zmnda gidcm dokotrma göstrcgm ☺️ Pki size enflasyona bağlı olblr diye de bişy demişlrmydi doktorm yoğun enfksyon geçirdinmi dmşti bna
Fatos47- yazgulkurt o zmn sizden iki tüp eşnzdn bi tüp kan almş olblrlr Bnde gelişim geriliği ve kafa küçüklüğü vardı bebktnde kan alınıp bakıldı Bebk olşrkn oluşmş bi kromozomda kopukluk olştgu için böyle oldu ( mikrosfli ) söylediler
aysnrx annecik123 Peki gerçekten sendromlu doğarsa ve ömür boyu acı çekecek olursa sizin söylediğiniz sözler sonucu anne doğurmaya karar verirse vicdanınız rahat edecek mi ?
insomnia123 Pinkoloji başınız sağolsun.Hangi firmaya yaptırmıştınız acaba ? Detaylı ultrasona kadar hiç farkedilmedi mi burun kemiği?
hamdiye1 burcinvrl6006 bende aynı durumdayım canım 20. Haftandayım çarşamba günü sonlanacak senin bittimi sürecin