Mom72626 Kızlar iyi geceler 18 e gireceğim yarın ama bu haftaya kadar hiç bu kadar şiddetli ağrım olmadı. Belimin ağrısından resmen yürüyemiyorum uyuyamıyorum bu gece 😢 bugün biraz yoruldum sonra eltimin çocuğunu fln aldım kucağıma 1 yaşında. Ondan önce de ağrım vardı şimdi daha şiddetli. Bu haftalarda böyle ağrı yaşayan oldu mu ? 😢😢
nilipek Mom72626 Dinlenince geçen ağrı normaldir, rahim genişliyor. Ama siz yşne de daha dikkatli olun derim :)
Nsrn Mom72626 Bende 18 haftadayım kasık ağrım 2-3 haftadır vardı ama bugün bel ağrısıda var ve diğer günlerden ekstra sadece 3 kat merdiven çıktım sanırım büyüyoruz, sizinde öyledir büyük ihtimalle dinlenince geçecektir diye umuyorum 😊
Mom72626 nilipek yattım 2 saat oluyor ama geçmedi belimde ki ağrı sızlama şeklinde o kadar sinesi bozucu 🙄😢
Mom72626 Nsrn ağrılar zamanla geçecek derken daha çok artıyor 🙄🙄 inşallah sabah geçer böyle bir ağrı yaşamadım çünkü
Mom72626 nilipek sağol canım hamile yastığı aldım hep sırt üstü yatıyorum diye onunla yatıyorum zaten. Neyse umarım geçer hemen yoksa çekilecek gibi değil. Normalde canım tatlıda değildir 😢