purname 2 gün önce birnunide doktora gittim, 1 ay sonra gelmemi gelmeden önce perinatolojiden detaylı ultrason yaptırmamı istedi. Araştırdığım kadarı ile 20. haftadan sonra gidiyor herkes bende farklı bir durm mu var anlamadım?
blnmyld purname Normalde detaylı ultrason 21 haftada ideal diyorlar ama birisi daha vardı buralarda erken haftalarda istemişti
beybun04 purname ben de 8. Haftadan beri perinatolojiye gidiyorum. Ama benim durumum farklı. Yani riskli gebeliğim vardı diye. Ama kimisinin cihazı iyi değilse perinatoloji cihazları kadın doğum doktorlarınkine göre daha üst model. Belki de ondan istemiştir.
_21k purname erken istemiş nedenini sorsaydın en azından rahat ederdin ya da doktor aksi bi şey söyledi mi
purname _21k hayır sorunlu bir gebelik olduğunu söylemedi 12. Haftada perinatolojidem detaylı ultrason yaptır dedi
Monorassa purname burun kemıgı ve ense kalınlığına bakılsın dıye yonlendırıyorlar benı de perinatoloji görsün dedı 11 haftalıkken gıttım baktılar detaylı da bakıyorlar ıyı oluyor bence
Monorassa beybun04 gecmıs olsun oncelıkkle ınsallah sağlıkla süreci tamamlarsınız ne gıbı bir rıskınız var acaba
beybun04 Monorassa Amin allah razı olsun. Rabbim cümlemizi sağlıkla hayırla kolaylıkla kurtarsın inşallah. 🤲🏻 ilk servikal uzunluk kısaydı ve troidlerim çok yüksekti diye sevk edildim. Sonrasında kanama falan oldu, bebekte şüphelenilen bazı hastalıklar oldu o yüzden. Şu an neredeyse 31 haftalık olacak hala perinatolojiye gidiyorum. Ama doktorunuz size detaylı bilgi vermediyse ölümsüz bisey söylemediyse bence cihazla alakalıdır içinizi ferah tutun😊
temmuzonbir purname çok erken istemiş, detaylıda organ sayımı incelmesi yapılıyor 12 haftada tam olarak organlar oluşumunu tamamlamış olmuyor bile, her hangi bir şey de söylememiş bir bulgu bir risk vs çok saçma geldi bana perinatoloji bile şaşırır yani gidince
Monorassa purname evet bende devlette perinatolojiye gıttım önce kadın doguma gidiyorsun o sana perınatolojiden alan açıyor randevu alıp gıdıyorsun
libraaa purname biruninin ayrıntılı dogum paketinde de erken dönem detayli usg var biz de 13. haftada yaptırdık 5.ayda tekrar isteniyor
purname libraaa ben bir broşür almadım sadece muayeneye gidiyorum oraya tahlillerimi devlette yaptırıyorum siz hangi doktora muayene oluyorsunuz?
cicekkkkiz purname haftanızı karıştırmış olmasın ya da detaylıya girmeden bir ay önce randevu al demek istemiştir ben detaylıdan 5 hafta önce randevu oluşturmuştum cünkü yoğun oluyor. Fikir olması adına yazıyorum. Bakmaları da iyi olur ama incelerler erken de olsa