gebebemucize Kızlar 20 ağustos da ovulasyon teslim sabah ve akşam tam koyu çıktı 21 ağustos sabah koyu akşam silikleşmeye başladı Sizce bugün ben dpo kaçtayım 8 mi 9 mu
eaydin1 gebebemucize biraz daha sabır 💗 ben dpo 11 de öğrendim testiniz fazla ise dpo 10 da başlayabilirsin test yapmaya 🤗
momsibel gebebemucize belli olmaz canım eğer varsa beta salgilamaya başlamışsa yarın ufak bile olsa pozitif görürsün kanda. İlk gebeliğimde 12 de 53 tü meesela 4 gün omceyi düşünürsem o zamanda kan versem pozitif olacakti ama sonraki gebeliğimde 11 de 9 du mesela değişir yani yine en iyisi 12 den sonrasını beklemek ama önemli bir tedavi durumun varsa (iğne gibi) kan ver tabi bı bak
gebebemucize eaydin1 evet bel agrısı kasık agrısı karnımda şişkinlik adet olackmısım gibi ve iştah artısı akıntım vardı o normale döndü Hiç böyle bel agrım kasık agrım olmazdı o yüzden şüphelendim inşallah güzel sonuç alırım🤲🤲
eaydin1 gebebemucize içiniz nasıl rahat edecekse o zaman isterseniz direk kan verin isterseniz test 💗 hakkımızda hayırlısı olsunnn
gebebemucize Kan verebilirim hiç sıkıntı değil sadece hayal kırıklığından endişelendiğimm için çekiniyorum Daha önce dpo 8 de lan verdim negatif geldi sonra 14. Gün kan verdim 121 çıktı 21 haftalık erken doğum yapıp kucagıma alamadım 😔😔😔😔😔
alininzeynosu Admsarzu @gebebemucize Benimde tarihler aynı kızlar ☺️ ovulasyon testi yapmadım ben. Benimki yoğun belirtili oluyor öyle takip ediyorum. 20’sinde belirtiler çok fazlaydı. 21’inde akşama doğru bayağı azalmıştı. Takvim 21’i gösteriyor ama 20’si çok sancılı ve akıntılıydı. Yarın sabah test yapsam mı çok kararsızım. Negatif çıkarsa adeti beklerim artık 😢
gebebemucize alininzeynosu Kendimi zor tutuyorum sanki içimden bi hes hayalet çizgi gör eğimi söylüyor