korayyyy benim bir oğlum var 3.5 yasinda. Bebekligi beni zorlamisti çok ağlayan bir çocuktu beni cok yipratiyordu. Birisi ikinci cocuk dedigi zaman ay asla istemiyorum seklinde konusuyordum hiç düşünmüyorduk yani cocuk falan, gezmeyi cok severiz buyusun tek cocukla gezeriz istedigimiz dunya ulkesine gideriz diye dusunuyorduk. Ama Simdi son zamanlarda biraz rahatladı sanirim 3.5 yasla birlikte. Bizde yavastan kardeşi olsamı diye düşündük bunu halen sorguluyorum bazen nasil bu karari aldik diye :) gecen hafta doktora gittim dedim bi bakalim ikinci cocugu dusunmeye basladik falan. Doktor yumurtalıklarda 1 er tane yumurta var kan testi yapalım dedi. Amh degerim 0.09 çıktı. Tüp bebeğe yonlendirdiler bu ay regl olursam oralarlq görüşmeye gidecegim. Hic ikinci cocugu dusunmeyen istemeyen biriyken suan hamilemiyimdir diye dusunup duruyorum. Şimdiden bu uygulamayi bile tekrar indirdim :) sizde bu taraflardan baksaniz belki ilerde fikriniz degisebilirdi ve ozaman istesenizde olmazdi. Herseyde vardır bir hayır diyin. Sizin bir cocugunuz daha olmasi gerekiyormuş ve korundugunuz halde gelmiş size.