melodietriste Bugün kontrole gittiğimizde doktor böbreklerinde büyüme olduğunu söyledi. Fetal dna yaptırmamızı istedi. Cinsiyeti kız. Başına böyle bir durum gelen var mı 😔
lena22 melodietriste benim de oğlum da sol böbrekte genişleme vardı doğdugunda büyüdükce normale döndü korkmayın inşallah birşey olmaz fetal dna da yaptırmıstım cok şükür sıkıntı yoktu
Gxxs melodietriste benimde doktorum bebeğin safra kesesi geniş dedi bende korkuyorum rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🥺🤲
melodietriste lena22 doktor anne karnında müdahale gerekebilir falan da deyince korktum😣 çok sevindim oğlunuz için inşallah biz de sağlıkla ilerleriz 🤲
lena22 melodietriste sizin hangi seviye de bilmiyorum ama yine korkmayın inşallah Birşey cıkmayaz oğlum 5,5 yasında cok şükür
melodietriste lena22 hangi seviyede bende bilmiyorum sadece bildiğim bu fetal dna için kan verdim bugün inşallah ordan güzel sonuç gelir 🤲
btlyy Benim oğlumda vardı doğduğunda 6. Aya kadar geçmezse ameliyat dediler ki geçmedi üretar darlık ameliyatı oldu ama genelde 6. Aya kadar geçiyor . Sol böbreği o kadar büyüktü ki 35 milimetre ile ameliyat oldu
melodietriste btlyy genelde erkek bebeklerde oluyor bizim cinsiyetimiz kız down sendromu olabilir mi diye korkuyorum inşallah biz de süreci sağlıkla atlatırız
btlyy melodietriste evet erkek bebeklerde daha yaygın kızlarda olsa bile genelde doğumdan sonra düzelebiliyor tarama testi yaptırdınız mı
Mucizemyolda2 Haftada mesane olduğundan büyük denildi ve perinatolojiye gönderildim, fetal dna testi verdim sonuç bekliyorum. İnşaAllah yavrularımız sağlıkla doğar🤲🏻🥺