ecemmasal2507 Hiç sancı hissetmeden bir damla kan görüp girdim 2 gün önce 28+0 la yatış falan 2 gün yattım serklaj oldum çok yüksek mi sancılar
yeliz1923 ecemmasal2507 Bende 36 dayım brnim de bayağı yüksek çıktı 160 ları gördüm doktor çatı muayenesi yaptı açıklık yok sşzde de biraz çıkmış ama doktor mıayene etti mi sizi ya da sancınız ağrınız oldu mu?
ecemmasal2507 yeliz1923 valla bel kasık ağrım vardı sonra böyle çıkınca hemen alttan muayene etti açıklık dedi ama rahim ağzım kısalmış hemen serklaja alımdım ciğer geliştirici falan şimdi de ilaçlar kullanıyorum
ecemmasal2507 kalbimdekiminik valla bir iki tane daha bu şekilde devamı sonra hemen alttan muayene etti açıklık yok dedi ama 2 gün yattım kaç gösteriyor sancılar
yeliz1923 ecemmasal2507 Anladım çok geçmiş olsun aceleci davranmış sizin bebiş inşallah sağlikli şekilde gününde doğar 🥰
ecemmasal2507 kalbimdekiminik ya hemen bir adım üstünde de çizgiler var ya ben onu anlamadım ince ince
ecemmasal2507 edaece21 evet maalesef öyleydi yatırdılar 2 gün serklaj ilaçlar falan bir sürü tedavi alıyorum şu an ve hep yatmam gerekiyor