handemii Hormonların değişmesi bağırsakların daha yavaş çalışmasından mıdır bilmiyorum gün içinde 51.5-53.5 arası değişiyorum sürekli😂
Enguzelbekleyis8080 handemii maşallah kilon çok güzel kaçıncı gebeliğin ben ilk gebeliğim de 51 kiloydum 76 ile doğuma girdim ikinci de 77 ile girdim 3. De 89 ile girdim şuan 4. Gebeliğim 85 kiloydum iştahsızlıktan 80 e düştüm
allyslife handemii çok normal, yediğimiz içtiğimiz gün içinde tartıyı etkiliyor tabii. Kilon çok iyi bu arada, fazla almadan sağlıkla tamamla inşaallah sürecini🫠
hunilii handemii sadece sabah aç karnına tartılıyorum o bile psikolojimi bozmaya yetiyor bacım ama es kaza bir kaç akşam tartılma gafletine düştüm 3 kilo oynuyor arada🤣
handemii Enguzelbekleyis8080 ilk gebeliğim daha 8 haftalığım 😂 masallah allah bağışlasın cocuklarınızı insallah, bebiş güzel beslensin yeter bi arkadasım 80 le kalıp 71 le doğuma gitmişti bebişi gayet sağlıklı doğmuştu üzülmeyin hiç kilo verdim diye 🥰
allyslife handemii dengeli ve sağlıklı beslenirsen almazsın canım, ben de 71′le başladım şu an 73,5 olmuşum. 34.haftadayım toplam 2,5 kilo aldım o da bebeğimin kilosu zaten😂
lokismommy handemii tartım mı bozuk acaba diye çok düşündüm ama eczanede de öyle çıkıyor 2 kg nasıl şişiyoruz sabahtan akşama o kadar garip ki 😅
lokismommy handemii amin amin ben 53le kaldım 31.haftadayım şu an gerçek kilom 59 mu 61 mi anlamadım o yüzden emin değilim kaç kilo olduğumdan 🥲