libraaa Doktor bunu tavsiye etmiş ama eczacı gebelikte k2 önermiyoruz tekrar danışıp oyle alın dedi tedirgin oldum kullananlar aydınlatabilir mi???
beyzyrc libraaa eczacılar saçmalıyo canım bana da doktor önerdi eczacı eşime 45 yaş altında kullandırmıyoruz yanlış yazmıştır falan filan demişti doktor yazıyosa demek ki ihtiyaç görüyo bize
gzmay1 libraaa Banada doktorum verdi bu damlayı yaklaşık 1 aydır falan da kullanıyorum (400 damlalık) Normal kullanımı her 10 kiloda bir damlaymış ama doktorum bana günde sadece bir damla içmemi söyledi.
Yldzzzzz libraaa Ben de kullanıyorum günde iki damla 5. Haftamda başladım 13teyim hala devam ediyorum
libraaa beyzyrc bir de geçen birine verdik geri getirdi gebeydi falan dedi ben de sorayim tekrar diyip almadan çıktım araştırayım diye şimdi doktora tekrar sorsam kötü olsa önermezdim diyecek zaten🤦🏻♀️
beyzyrc libraaa yani yine sor tabiki için rahat etsin de sıkıntı yaratacak bişey olsa vermez doktorlarımız bence
gzmay1 libraaa Yanlış hatırlamıyorsam 8. Haftamda başlattı. Şuan 14. Haftadayım hala devam ediyorum kullanmaya