babyonn Novamom_ sürekli yatıyorum hareketim kısıtlı belki normal hayata karışsam dönerdi ama şimdi ümitlenmiyorum hiç 😐
nazende17 Kubra__mom ay yorumunuz beni tebessğm ettirdi😊 ilk gebeliğiniz mi😂 benim ilk ve 5 haftadır makatta şu an ben de sanki zaten normal doğuramazmışım gibi geliyordu ama bi yandan da diyorum ilk olduğu için normali bi deneyebilseydim🥲 Allah sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin hepimize🌸
Kubra__mom nazende17 ilk değil 2.ci gebeliğim ilkini 14 haftalık kaybettim ölü doğum yaptırdılar bana suni sancı verdiler ondan çok korkuyorum diye tekrar yaşamak istemiyorum sezaryen olsun istiyorum 🥲😊
Novamom_ babyonn ben sürekli hareket halindeyim hiç yatmıyorum ama benim dönmedi mesela kızımda sürekli yatıyordum o 30. Haftada dönmüştü yani ona bağlı değil aslında
Somys Eski usul halı gırgır lama paytak yürüyüş merdiven in çık eğilip kalkma köpek yürüyüşü dört ayak üzerinde bolca squad hareketi benimkinde şuan makat geliş 35.haftada döndürmek için iki üç gündür bunları yapıyorum bol da yürüyüş ile
babyonn Novamom_ 29a kadar aşırı hareketliydim dönse dönerdi diyorum dediğiniz gibi nasip hiç belli olmuyor bebeklere