08061999 Kizlarrr Onerdiginiz isimler varmi Biz zeyd muhammed dusunuyoruz Zeyd isminin yanina yakisanlari onerilerinizi alalim
allyslife 08061999 iki isim de kesinlikle çok güzel fakat birlikte kullanılınca çok ağır oluyor, birini seçip yanına yumuşatan dengeleyen isim koysanız çok daha güzel olur zannımca🌸
bebeybi 08061999 Ömer Zeyd. Ömer koyma imkanım olsa adını direkt koyardım. Onun dışında da Talha Zeyd, Ali Zeyd, Zeyd Ahmet. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤍
allyslife 08061999 Zeyd Ali diye bir öğrencim vardı mesela, biraz yaramaz ama tatlı bir çocuktu😂 aklıma ilk o geldi.
08061999 cylnboran04 masallah bizde oyle dusunuyoruz ama zeydi once yazdircaz cunku ne yazilirsa one onu soyluyorlar genelde🥰
zeynepim__ 08061999 ayy zeyd ismi çok güzel bende hamileyim geçen rüyamda gördüm birine diyordum zeyd ismi nasıl hani aklımdan falan hiç gecmedide daha önce duymuşsam bile hatırlamıyorum dedim erkek olsa bende zeyd koyarım rüyamda gördüm diye Ömer zeyd güzel bence
cylnboran04 08061999 evet doğru Muhammed kullanıyoruz ama okulda ogretmenı arkadaşları zeyd kullanıyorlar
bebeybi 08061999 eşimin adı olduğu için veliaht doğurur gibi oğluma da aynı koymak istemedim😂😂😂. Bir de evet kız annesiyim 😂