temmuzonbir 123Amen benim bebeğimde aşağıya iniyor bazen sonra yukarı çıkıyor tekrar kendinizi takip edin
sum_doa 123Amen hayır bence alakası yok ilk kızımda 28. Haftadan beri aşağıdaydı 40. Haftada doğurdum
esophia sum_doa merhaba benimde karnım aşağıda göğüsümün altı bildiğiniz boş bebeğin tüm ağırlığı alt kısımda toplanmış sanki 28 haftalığım korkuyorum hareket etmeye doğururum sanıyorum o kadar huzursuzum ki
pofidikanne esophia bende de şu an öyle 3 4 gün oldu hastaneye gittim bana da normal dedi açıkçası bende korkuyorum sizin cinsiyet nedir ?
esophia sum_doa evet detaylıya gittiğimde bakıldı herşey yolunda demişti en son gittiğimde de doktor kilosu suyu vs güzel dedi yarın yine gidicem sormayı düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası
sum_doa esophia ilkinde de 20 li haftalardan beri aşağıya düşüktü 40 a kadar sorunsuz gitti ikincisi 21 haftalık yine düşük korkma hiç hurafe onlar
esophia sum_doa valla aşağıya inmiş diyince ben kanala giriyor sandım birde bebek hareket takibi yapın vs diyorlar bebeğim bazen sert oynuyor bazen dalgalı onun takibini nasıl yapacağım bilmiyorum
sum_doa esophia doktor dışında kimseyi dinleme bacım kimse bir bok bilmiyor kusura bakmasınlar hareket takibi dedikleri her gün düzenli olarak oynuyor mu hareketlerini her gün hissediyor musun o yani
sum_doa esophia kaç haftalık ki bebek 28 miş tamam işte her gün hissediyorsan hareketlerini düzenli olarak yeterli saat falan saymana gerek yok