sebanur1313gmailcom Kızlar 22 haftalık hamileyim.Bebeğimi hep kasıkta hissediyorum sanki balonun içindeymiş gibi boşlukta hissediyorum acı yok ama hareket etmekte zorlanıyorum Boyle olunca .sizde de oluyor mu yoks anormal bi durum mu?
allyslife sebanur1313gmailcom aşağı yerleşimlidir, sorun olsa doktor her muayenede görür ve söylerdi mutlaka, kendini çok dinleyip endişelendirme canım. Sağlıkla gelsin.
busu1 sebanur1313gmailcom Bence normal bende hep sol kasta hissederdim harakerlerini o haftalarda suan hala bolca boş alanı var ilerleyen zamanlarda sabit yerlerde olscsk haraketleri
uzuncab Benimde hep kasıklarımdaydı. Doktora sordum orda hareket ediyor bi sorun değil demi dedim oraya yerleşmiştir korkmana gerek yok dedi
sumeyees sebanur1313gmailcom daha belli değil canım ama genelde erkek bebekler rahime yakın oluyor derleer
cemalinanesi sebanur1313gmailcom aynısından bende post açtım ilkte oğlum yukarda ydi resmen kaburgalarima batıyor du bunda 23 haftalık hamileyim ilk günden itibaren kasıklarımda ve hala orda çıkmıyor yukarı tekmeleri orda hisediyorum hata son günlerde normal alaturka tuvalet kullanamıyorum asla Bilmiyorum normal mi degilmi yani şimdiye kadar yukarı cikmaliydi diye düşünüyorum
sebanur1313gmailcom cemalinanesi bende de aynı durum var.bakalım doktora gidecem inşallah herşey yolundadır