asiyeerd 35pln canım bende 5+4 haftalık hamileyim 5 haftalıkken gittim kese göründü sadece 4 eylüle randevu aldım bende
temmuzonbir kincikupelikiz teşekkür ederim, maalesef başıma geldiği için ilk muayene için endişeleniyorum herkes adına
temmuzonbir 35pln çok teşekkür ederim hala kanama alanım var, epey sorun çektim bu konuyla alakalı ama şükürler olsun şimdi iyiyim
35pln temmuzonbir öğrenir öğrenmez randevu aldım işte 4 eylülde alabildim özele gitme imkanım bu ay içinde yok geçen ay kimyasal gebelik yaşadım korkuyorumda ama mecbur bekliyorum 🥹
temmuzonbir 35pln mecburiyetten bekleniyorsa hiç bir şey diyemem canım, inşAllah hiç bir sorun yoktur ve olmaz sağlıkla kucağınıza alıp keyifle büyütürsün 💓💐
blnmyld ecemk94 Kasık ağrıları hamilelik başında oluyor zaten doktorlar kanama olmadığı müddetçe normal kabul ediyorlar
35pln temmuzonbir inşallah çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin🌸
35pln asiyeerd benimde ikinci hamileliğim 2021 de hamilelik yaşadım bir de şimdi 6 yıl var arada ama heyecanı çok başka 🥹🥹
rumeysaben 35pln ben de öyle yaptım evde test yaptım pozitif çıktı 2 hafta sonra gittim doktora her şey yolundaydı
blnmyld 35pln başlarda öyle oluyor çok haklısın ama hareketlerini hissetmeye başlayınca hepsi geçecek emin ol 🌸🥹
Cdlmeryem Ben de ilk randevuma 6+3 gibi gittim kese bebek kalp atışı hepsini gördük elhamdülillah, kasık ağrısı normaldir Allah’ın izniyle
sedaaca smyraoz doktora gittiniz mi ne dedi? Ben de 5 haftalık hamileyim. Bugün hafif lekem oldu kahverengi. Acile gittim kan ve idrar testi istediler.
smyraoz sedaaca kanama için pek bir ley demedi yerleşme kanaması olabilir dedi vajinal ultrasonla baktı