defnesm Adet dönemindeyim 🥹Allah izin verirse önümüzde ki ay denemek ve bir bebiş sahibi olmak istiyoruz, adet dönemin de tutunma dönemin de neler yediniz neler yaptınız hanımlar 🥰
mmommy defnesm avokado çiğ kuruyemişler kabak çekirdeği de çok tüketmiştim ben inositol yazmıştı doktorum bol yeşillik roka çok yedim yumurta süt ürünleri mutlaka yemiştim
bebekisteyen defnesm ya bir tane doktor direkt şunu kullanın ve gebelik kolaylaşsın diye bir şey yok diyordu sağlıklı beslenmeye Özen gösterin ben kendi yaptıklarımı söyleyeyim şimdi ben çok uzun süre gebe kalmaya çalıştım öncelikle kafeini azalttım günde sadece bir bardak kahve içiyordu bir de yürüyüş yaptım buna çok özen gösterdim her gün mutlaka yarım saatten fazla yürüyordum 8-9 bin adım atıyordum rahim kanlanmasını arttırıp gebeliği tetikliyormuş Bir de eşimin normal değerleri normaldi ama ona bir takviye aldım çünkü birazcık kilosu vardı ve çok abur cubur yememeye dikkat ettim rahim filmini çektirdim zaten onun da büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum ama tabii ki de Rabbimin takdiri ne kadar sağlıksız zayıf çok kötü beslenen insanların bile bebekleri oluyor