cilekli_surup_x aşkım inan biz öyle bir zamanda öğrendik ki bu gebeliği ilk başta eşim nasıl yapıcaz hiç bir şey yetişmiyor ikinci çocuğa nasıl yetişicez dedi Allaha bırakıcaz dedim demek ki bu dünyada yiyecek ekmeği görecek güzel günü varmış Rabbim nasip etti, rızkını da gönderir. İnan ay sonunu zor çıkarıyoruz ama Allah bize çok güzel bir kapı açtı 6 senedir kiradayız Allah nasip ederse en geç 6 ay içinde kendi evimize geçeceğiz, bazen eşim yine olmuyor yetmiyor diye sızlanıyor diyorum sızlanmaa, aç açıkta değiliz, kiramızı faturamızı ödüyoruz, karnımızı doyuruyoruz ekstra gezmesi tozması da bir süre olmayıversin napalım yani bir yerden kısılacak. Ben hiç böyle bir insan değildim ne oldu nasıl oldu bilmiyorum hatta adetim geçince gidip test bile veremedim istemiyordum, hamileysem çok üzülürüm diye düşünüyordum (ben eşimin de hiç istemeyeceğini üzüleceğini düşünüyordum) hiç öyle olmadı 5 gün sonra testte ikinci çizgiyi görünce önce bir şok oldum ikna olamadım sevinemedim üzülemedim kalakaldım sonra kan testi de pozitif çıkınca bir anda teslim oldum, mutlu oldum, eşim çok sevindi, oğlum çok sevindi sonrasını da hep Allaha bıraktım hiç nasıl yapıcam nasıl edicim demedim demiyorum da bazen aklıma geliyor zor olur mu öyle mi olur böyle mi olur diye olacaksa da olacak yani ne karnımdakinden vazgeçebilirim ne doğurduğumdan vazgeçebilirim ikisi de benim canımın parçası zorlukları da başım gözüm üstüne diyorum vallahi daha kolay geçiyor her gün dualar ediyorum ayetel kursi okuyorum biliyorsanız sizde okuyun, kuran okuyabiliyorsanız okuyun rahatlayın Allaha bırakın vardır bir bildiği, şükredin size ikinci kez evlat sahibi olmayı nasip etmiş şükrünüz arttıkça gerçekten rızkınızın da arttığını göreceksiniz