Mellteem998 Kizlar bu ay adeti geciken galiba cogu kisi var ya Sizlerinde gecikti mi? Kac gun? Benim 3 gundur gecikti dunden beri regl agrilarim var olucakmis gibi. Kimlerde gecikti kimler hamile cikti ??
sila0106 Mellteem998 11 gündür gecikti 27 ağustosta pembe lekelenmem oldu ama spiral takılı hdhdhd ona rağmen hamile kaldı isen helal olsun
glbyngmz Mellteem998 benim de oldu 4.gün gecikmemin ama beklenen tarihten 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Belki geç dölleneme vs olmuştur diye pazartesi gününü bekleyeceğim eğer pazartesi gününe kadar da regl olmazsam kan veririm direkt . Hakkımızda hayırlısı🤲🏻
Mellteem998 sila0106 hala daha olmadiniz mi adet? Test falan yaptiniz mi peki? Pembe lekelenme kac gun surdu ve ne kadardi?
sila0106 Mellteem998 az miktarda geldi peçete ile anladım zaten halada adet olmadim 1 gün bile sürmedi neredeyse belkide sürdü ben fark etmedim çubukla baktım tek çizgi çıktı ama bazen döllenme geç olursa negatif çıkar diyorlar pazartesi tekrar deniycem 🥲
mrcnz Mellteem998 5. Gün gecikmede kan verdim negatif çıktı. Testim var pazartesi olmazsam o gün yapmayı düşünüyorum
glbyngmz mrcnz bugün test yaptım yaklaşık yarım saat sonra falan silik çizgi gördüm ama tekrar yapıcam yarın test