Tugbaa_sivazz 12 haftalık hamileyim cinsiyeti merak ediyorum ögrenmek için ne kadar daha beklemeliyim kaçıncı haftanızda ögrendiniz net olarak
temmuzonbir Tugbaa_sivazz herkesin öğrenme haftası farklı çünkü bu bebeğe bağlı bir durum bacak arasını net açarsa hemen bu haftada öğrenirsiniz ama açmazsa detaylıya kadar devam
aysea1 Tugbaa_sivazz ben ilk kızımı 11 haftalıkken ögrendim şimdiki hamileligimde 19+2 de ögrendim bebekte göstermsye biliyo bazen
annemood Değişiyor o bence 12 hafta da gittiğimde göstermedi bebeğim sonradan öğrendim erkek diye ama görümcem hemen öğrendi erken haftalarda kız diye bebikin keyfine bağlı 🫠
Tugbaa_sivazz Saimeeeee özel ile devlet hastanesi arasında çok fark var mı hiç bilmiyorum hiç gitmedim sanırım randevu falan açısından daha kolay
Saimeeeee Tugbaa_sivazz genelde ozel erken soyluyor cinsiyeti makineleri iyiyse Ben testler için gidiyorum özele normal zamanda devlet
annemood Tugbaa_sivazz yanılmaktan korkuyorum dediğin için en garantisi o dedim 16 da 17 de falan gittiğinde doktor der zaten kesin diye insan merak ediyor ama beklemek gerekiyor biraz
gzmay1 Tugbaa_sivazz Fetal DNA ile 10. Haftada öğrendim Haftada da kendini gösterdi zaten ultrasonda gördük