ridra dlnpln bende 37. Haftadayım ama Nst de sancılarım henüz çıkmıyor. Bebeğim de 2 hafta önden ve iri gittiği için haftaya nstden sonra bakalım olmazsa sezeryana yönlendirmem gerekiyor dedi 🥹🥲
BKZ nazende17 yaş 37, 10 cmlik miyomlar var, bitmeyen enfeksiyon, gebelik şekeri ve böbrekte stent var bebek de 34 haftalık 3100 kg bu gidişle iyice artacak kilosu o yüzden gidişat onu gösteriyor
busebalkas2004 Bende 36 haftalık hamileyim çarşamba günü doktoruma randevum var henüz doğum şekline dair bir sey konuşmadık konuyu benim mi açmam gerekiyor sezaryen olmak istiyorum normal doğumdan korkuyorum aynı zamanda gebelik şekerim de var insülin kullanıyorum ilk gebeliğim doktorumla nasıl konuşmam gerektiğini de bilmiyorum öneri verir misiniz
zeynte busebalkas2004 ben de 32. haftadayım biz de daha hiç doğumu konuşmadık ben de çok kararsızım herkes kendi tecrübesini paylaştıgı için hangisi iyi bilemiyorum diğer kontrolde sorsam mı doktoruma
zeynte doktor tahmini doğuma 20-29 ekim demişti ama en son gitmemizde o kadar beklemez 10-15 ekime hazırlıklı olun dedii😳