Asill01 Kızlar iskenderun özel gelişim hastanesi hacı cerite giden varmı baplmşye ozan turgut takipliyim hiç memnun değilim hacı cerit nasıl memnuniyet cok okudum ama tüp bebek gebesi olduğum için kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz
kevsertksr Şehir değiştirdiğim için 2 oldu hacı neye geliyorum. Memnunum ben güler yüzlü ultrasonda da her şeyi aktarıyor bana :)
Asill01 ayse988 palmiyedeki görüntü profilimde war ve görüntü yok denilebilir zaten palmiye aralık sonu kapanıyo mecburen başka yer bulmak zorundayız şimdiden bulayım dedim bnde yaşlı bakım ewi oluyo artık palmiye
ayse988 Asill01 devlet çok iyi aslında ama her usg si değil 3 tanesi falan ben sağlık personeliyim genel olarak çoğunu biliyorum renkli olarak bi de Dr. Hüma baş var yakınlarım ona gidiyor renklisine onun da bakabilirsin instada paylaşıyor o da palmiyede ama hiç duymadım öyle bir şey olacağını palmiyenin
Asill01 ayse988 hemşirem söyledi zaten doktorda onayladı bu durumu cnm tüp bebek olduğu için dewlet yada herhangi bir kadın doğumcu kabul etmiyor riskli gebelik diyolar hacı ceritte tedavi ile gebelik elde eden bi doktor diye aslında istedim burda hiçbi doktoru detaylı bilmiorm şuan araştırma içindeyim