zzsszz temmuzonbir alttan baktı popo kısmından üç çizgi var dedi ama bacak arası net görünen bir görüntü alamadı hiç 13 haftalık çıktı diğer doktora 14 çıkıyordu
temmuzonbir zzsszz kafa yapısı erkek bebeğe vücut yapısı kız bebeğe benziyor 😀 bacak arasını tam açmadıysa 3 çizgiyi göremez, zaten açsa net konuşurdu
zzsszz temmuzonbir babasına da diyorum kız olursa koca kafa olacak size çekmiş falan diyorum :) alttan popo görüntüsü oluyor ya iki bacağı açıktı ilk doktorum yüzde doksan erkek dedi sonra kız dedi üç çizgi var dedi bu da kıza benziyor üç çizgi var dedi anlamadım :)
temmuzonbir zzsszz bacak arasını tam açtıysa benziyor dememesi lazım işte birde şöyle bir sorun var, genital gelişimi tam olarak tamamlanmadığında alttan bakılınca üç çizgi var gibi duruyor zaten, bir sonraki kontrol ne zaman
zzsszz temmuzonbir haftaya gel dedi ama ben bir ay sonra gideceğim kafam karışıyor 13 haftada cinsiyet oluşmamış mıdır
temmuzonbir zzsszz erkekse çok net görülür 13 haftada ama kızsa ve bacak arasını net açmamışsa muallakta kalınabilir
mirbusra zzsszz oluşmuştur cnm bide sana alttan bakmis benim benim 13 kesin net hata ihtimali 0 dedi ve öyle oldu sana alttan bakıp 3 çizgi yi de görmüş erkekte 3 çizgi olmaz karışıklık oluyor diye düşünüyorsan o görüntü kalitesi kötü ve tecrübesiz Dr dan dolayı kordonu pipi zannediyorlar bazen ama senin alttan 13 hafta 3 çizgi bı daha sormana bile gerek yok
aysesyd Bana da bakar mısınız kızlarrrr yarın gidicem sonucu yazicammmm 🌸 https://hizliresim.com/wwemq3mj temmuzonbir
temmuzonbir ftma21 görüntü kalitesi iyi değil pek bir çıkıntı var gibi kordon mu bilemedim erkeğe benziyor eğer kordon değilse
temmuzonbir ftma21 ama bir çıkıntı var orada, ben çıkıntıyı gördüm ama bu kordon dedi mi, eğer kordonsa kız olabilir kordon aşağı sarkar pipi gibi görünür o yüzden tekrar tekrar bakılır benimkinede bakıldı kordon ihtimali yüzünden ama kesin erkek benimki
temmuzonbir Meral_63 canım hiç bir şey belli olmuyor bebeğin yapısı bile görünmüyor kaç haftalık burada
ftma21 temmuzonbir Kordon falan demedi kız dedi kızsa neden o çıkıntı anlayamadım şuan 15 haftalık oldum