2cocuk1bebe Merhaba Sizde de gebeliğin ilk haftalarında vücudunuzda ve vajina kısmınızda kaşıntı başladı mı 🥺
melike28_k 2cocuk1bebe 2cocuk1bebe vajinada kaşıntı varsa idrar yolların iltihaplanmış olabilir yada mantar kan vermeni öneririm Hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu çok yaşanıyor maalesef
2cocuk1bebe melike28_k daha önce yaşadım mantar gibiydi böyle peynir gibi beyaz şeyler geliyordu sonra geçti alttan muayene oldum birşey görmediler kan falan verdim sıkıntı yok dediler 2 oğlumda ben hiç böyle bir şey yaşamamıştım
melike28_k 2cocuk1bebe o zaman dediğiniz gibi yoktur kanda çıkardı benim vücudumda değil ama karın bölgemde ara ara kaşıntı oluyordu çevremden bebeğin ve karnın büyüdüğü için kaşıntın oluyor demişlerdi ama doktoruma sormamıştım doğruluk payını bilmiyorum
2cocuk1bebe melike28_k çarşamba günü kontrölüm var soracağım hayır kremde kullanamıyoruz hamilelikten dolayı bebeğe zarar verir diye evde falan neyse de çalışan insanım insanların yanında tutuyor bazen kendimi zor tutuyorum tuvalete gidene kadar 🤦🏻♀️