pkoslubiri Kizlar çatlamanin 9. Gunu predictor erken gebelik testi yaptim ilk idrar ve negatif belirtil de yokdu zaten pozitiflesmez dimi
rumeysa_5567 pkoslubiri benimde 8-9.günlerde negatif dün hamile olduğumu öğrendim 13.günde test ettim pozitifti,inşAllah sende güzel haberi alırsın canım🩵🥹
pkoslubiri rumeysa_5567 ayy insallah ben gecen ay da 9 da yaptim negatifti bu ay da 9 da yapinca pek umidim kalmadi sanki saglikla kucaginiza alin insallah🌸
rumeysa_5567 pkoslubiri bende öyle düşünmüştüm dedim negatif oldu bu daha dönmez ama dönebiliyormuş🥹🩵
rumeysa_5567 Admsarzu umudunuzu yitirmeyin kızlar, 8-9.günlerde negatife döndü sonra tekrar koyulaşmaya basladı benimde rabbim isteyen herkesi anne duygusunu yaşatsın🩷
Admsarzu rumeysa_5567 ay inşallah bilmiyorum ya kasıklarımda batmalar var ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum geçen ayda olmadı çünkü
Admsarzu rumeysa_5567 evet ya adet olacakmış gibi.. ne zaman denedin tekrar kaçıncı gününde dponun pozitife döndü canim
rumeysa_5567 Admsarzu Admsarzu ben çok Dpo bilmiyorum canım profilimde iğneden sonraki gün bütün testlerim resmini atmıştım bakabilirsin sekiz dokuzuncu günlerde negatif olmuştu 11. gün tekrar koyulaşmaya başlamıştı
pkoslubiri rumeysa_5567 yaa tesste negatif hordum bugun ama test yaptiktan sonra karnimda ozellikle sag alt karnimda agri sizi sanki adet olacakmis gibi his var boylemiydi sizde de