karaca34 canım kesinlikle ben o parayı vermezdim eğer İstanbul çevresinde yaşıyorsanız Zeynep kamil’e git bak ben Yalova’da yaşıyorum gittim İstanbul’da bir sürü yere sordum 25-30 bandında söylediler 2 3 dakikalık bir işlem şimdi öncelikle mhrs’ye giriyorsun MHRS girince bir konuma göre var bir de genel ara butonu var genel olarak tıklıyorsun oradan ili seçiyorsun İstanbul ilçeyi seçiyorsun Ümraniye hastaneyi seçiyorsunuz Zeynep Kamil daha sonra muayene yeri var muayene yerine tıkladığınızda orada bir sürü seçenek var işte riski gibi polikliniği obezite gebe polikliniği infertilite polikliniği orada ortalara doğru gittiğinizde HSG yazıyor direkt HSG diye çıkıyor sadece orada çıkıyor ama dediğim şekilde çıkıyor arama çubuğuna HSG yazarsanız çıkma tıkla üstüne daha sonra araya bas randevu bulunamıyor diyecek her gün hafta içi 8.55′le 9 arasına alarm kur her gün bak ben pazartesi günü bulmuştum Anadolu yakasında tek HSG çeken devlet hastanesi iyi ki de gitmişim param cebimde kaldı çok şükür gerek yok o kadar para vermeye sen dediğim şekilde yarın günlerden pazar yarın da bak pazartesi günü mutlaka bulursun ya aynı güne bulunuyor ya da bir sonraki güne ama bir sonraki güne de çıkıyor gittiğinde de ne yapman gerektiğini yazarım