Kızlar herkese merhaba perşembe günü bi hastaneye keseyi görmeye gittiğimde kese gözükmedi ve doktor kan istedi betam 1818 çıktı ve acilen benim bu gebeliği sonlandırmam gerektiğini ve büyük hastaneye gitmem gerektiğini söyledi bende her ihtimale karşı başk büyük hastaneye geldim orda 4 tane doktor ile Vajinal ultrosonda bakıldım ilk doktor bana dış gebelik yok kese gözüküyor dedi ama senin yine de perinatolojiye görünmen iyi olur dedi ve oraya gittim ardından başka doktor tekrar baktı ve kese oda gördü sağ korneal bölgesine yakın dedi sana yatış vericez dedi ondan sonra yatışı kabul edip üst kata çıktık oradaki başka doktorda bana tekrar baktı ve için rahat olsun dış gebelik gözükmüyor yatışlık bi durumun yok dedi ama yarın gelip kan vermen sağlıklı olup olmadığına betaya göre konuşalım dedi ve eve gittim bir gün sonra geldim kan vermeden önce perinatolojide bi doktor daha baktı bana kese sağ korneala yakın dedi aynı şekilde kan verip gel dedi betam 2155 çıktı ve doktor dış gebelik olabilir dedi ve yatış verdiler bana aradan bir kaç saat geçti tekrar Vajinal ultrason için bakıldı tüm bana bakan doktorlar ve yeni bir tane daha doktor tekrar baktı sağ korneala yakın dedi yeni bakan doktor dış gebelik diye düşünüyorum dedi pazartesi günü tekrar bakalım dedi kızlar aranızda bu durumu yaşayan var mı lütfen beni bi aydınlatın hastanede kafayı yicem