suhedademirbas 14+2 de doktorum cinsiyeti kız dedi videodan alıntı yaptım sizcede oyle mi emin olmak istiyorum
sum_doa suhedademirbas kız bebeklerde de çıkıntı oluyormuş erken haftalarda kızımda da böyleydi ama bilemiyorum yine de
suhedademirbas Asklim evet 17 hafta 3 günlüğüm bugün erkekmiş bebegim kız diye yazılmış önceki doktor
Aybix happybus7 benim sayfama girip bakar mısınız lütfen sizce nedir? Bende tereddütteyim. Detaylıyi bekleyeceğim
sum_doa suhedademirbas valla 16. Haftada kızımda böyle çıkıntı vardı burda da var gibi görünüyor kordon da olabilir tabii bilemeyiz ama ilk kızımda 3 çizgiyi çok net görmüştük 2-3 haftaya netleşir muhtemelen sağlıklı olsun da 🥹
Aybix Sd123 bana da 13. Haftada erkej dedi kesin olarak ayy şimdi bi tuhaf oldum. Doktor kiz demis ama net çıkıntı görünüyor
zzsszz Sd123 bana ilk kesin erkek dediler 13 haftada böyle bir görselle kız dediler ben erkeğe çok alıştırmıştım kendimi siz böyle çizgi gördünüz mü
zzsszz Bende de var aynı durum üç çizgi gördüm ben de ama değişebilir dedi doktor 10 haftada net erkek dedi 13 de böyle bir görüntü vardı kız dedi
Sd123 zzsszz 11. Haftada erkek dedi şişlik var dedi 12+3 de kız dedi evet çizgi vardı. 16. Haftada tekrar erkek dediler
Sd123 zzsszz bende detaylıyı bekleyecem emin olmak için doktor tatmin etmedi beni. Sağlıkla gelsinler inşallah 😇