beautiful_ daha önce yazmıstım ama acelem oldugu için bazı bilgileri verememiştim. Benim göğüsucu çatlaklarım 2 ay iyileşmedi. Üç kez emzirme danısmanına gittim son gittiğim danısmanla çözdük. Öncelikle ben tahinyağı, zeytinyağı sürdüm, kayınvalideme biri kakao yağı demiş bi de onu sürecektim ve bunu söyledim danısmana. İyiki sürmemissin böyle seyler meme ucunda düşme yapıyor meme ucun düşerdi dedi. O yüzden lütfen eline geçeni sürme. Danısman bana bir bal verdi. Lmp medical manuka balı diye aratırsan satışı var. Günde üç kez bunu sürüyodum, sonrasında garmastan pomat ile lamsinoh lanolin kremi (varsa saf lanolin yağı daha iyi olur dedi ama ben kokuya tahammül edemedim) karıştırıp bir nohut büyüklüğünde günde üç kez sürüyosun. İki kez de balı sürüyosun. Acıkta kalırsa daha iyi iyileşiyo demiştim ama kalabalıkta yasıyoruz demissin, geceleri yapabilirsin bunu. Geceleri açık bırak. Gündüz de gümüş kapak vs diyecekler ama emzirme danısmanı kesinlikle kullanma dedi keza ben de kullanmauı bırakınca gerçekten daha çabuk toparladım. Göğüs ucuna müslin bez, ağız silme bezi ya da bebek pamuğu koyabilirsin. Önemli olan nefes almasını sağlamak. Ben bu şekilde geçirdim dediğiö gibi ben 2,5 aya yakın çektim bu şekilde iyileşti. Allah yardımcın olsun.