beautiful_ emosunanasi 2 gecedir hiç uyumuyor kuzum mecbur sürekli memeye tutuyorum ve sarılık için sürekli emziriyorum
safiye18 beautiful_ sur cnm diğer emzirmeye kadar o emer emmez ise yıkarsın ama her emzirmeden sonra sur
ikrakusunannessi Emzirmeden önce biraz sütünüzü sıkıp ucuna sürün öyle emzirmeye çalışın , ben lansinoh ve tahin yağı dönüşümlü kullanmıştım ikisine silmenize veya yıkamanıza gerek yok iyi gelmişti denemenizi tavsiye ederim umarım bir an önce iyileşir 🤗
kahvepres beautiful_ sağlık ocağında yazdırabilirsin canım 1 günde etki ediyor bildiğin benimki kesik kesik oluyordu afedersin etin içinde ki yağ tabakası bile görünürdü
ikiprensannesi___ beautiful_ ben kontrol ediyordum sürekli ve çok dolmuyordu zaten dolduğu zaman da içinde duruyordu zaten benim öyle çok aşırı bir akma olmuyordu üstüme
kahvepres beautiful_ kulam canım iyi gelir dua edersin ilk gün zaten o yanma acıyı alıyor bi 3 güne de iyileşiyor tamamen
beautiful_ kalbimdekiminik hiç bilmiyorum ki kuzum bence susam yağını ve zeytinyağını dene nemli olsun göğüs kalkanı nemli tutuyor iyi ama sıkıntı süt dolunca dökülüyor boşaltmayı unutuyorum az birşey de olsa dökülüyor
negerekvarrr beautiful_ doğumdan iki üç ay önce kullanmaya başlamak lazım mıs sonradan sıkıntı olmaması için