_Mother_ arya2121 bunu bende merak ediyordum ama istisnalar oluyor evet çoğunluk aynı gibi ama arada ben gibi istisnalar çıktı 😅🤣 burda benle tarihi aynı olan kişilerin erkek ama benim kız sanırım
_Mother_ arya2121 evet öyle denildi 16 da sma kız diyen doktor daha başarılı olduğu için onun tahminine daha yakın hissediyorum 15 eylülde net öğreneceğim hepimizin gönlünce olmasını diliyorum
Ezel04 arya2121 bende acaba son adet yarımız aynı olan biri varmı diye bakım dedim belki ordan tahminenede olsa öğreniriz cinsiyet
morbid Kızlar bişey dicem 5+4 günlükken beta 16880 çıktı ikiz olabilir mi doktora daha gitmedim salı günü gitcem
Ezel04 morbid benimki de 5+5 ti 337,02 çıktı senin kine int baktım ikiz olma olasılığı yokmuş erken bir gebelik olabileceği yada yumurtlama dönemin geç. Oldu için değerin düşük çıkmış olabilir diyor
mervedursunn_ morbid bende 5+3 te öğrendim betam 13 binlerdeydi ertesi gün doktora gittim normal dedi benimde aklıma ilk ikiz mi acaba diye geldi ama değilmiş
Ezel04 arya2121 onuda yapmadı sağolsun ben de kordonu cinsiyeti zanetimiş tim doktora sordum bana dedi tek şey o düşündünüz şey değil kordon bacak arasına girmiş😁 bide bizim bebişin kafası biraz büyük oldu için erkek duşundum bide pozisyondan dolayı açıyor muş doktora dedi