ayseyallz Bu bebe time marka Bu freeley bu sabah yaptım diğerini 2 gün önce kan verdim ama pazartesi çıkacakmış adetime 3 gün var sol kasığımda sabit kramp gibi ağrı var arada gelip gidiyor başka belirtim yok 2 ayrı test bunlar aynı idrarla yaptım
Ezel04 ayseyallz var var 😁😁hamilesin bende bu tersten yapmıstım iğne ucu kadar ince bir çizgi çıktı kan verdin mi
fuldn Var canım yeni sanırım daha o yüzden silik çıkmış istersen pazartesi günü kan ver doğru sonuç o zaman çıkar 🌸
ayseyallz ekinci7227 yok hafta sonundan dolayı pazartesi çıkacak acilden verdim ama acil olmadığı için bekletiyorlar🙁
ayseyallz Ezel04 karnımdaki tuhaflıktan anlayabiliyorum aslında adet döneminde bende hiç ağrı vs olmaz normal geçiririm ama karnımda çok hafif kramp hissiyatı var bazen oluyor oturup kalkınca sol kasığımda
Ezel04 ayseyallz bak senin kulandın testin aynısı bende yapmışyım çıktı hata benim adetine 15 gün kala yapmıştım o silik çıkanı ikinciyi de adetine 3,4 kala yaptım ikincisi daha net çıktı bide ben çok tıkyok ta karşıma hamilelik testi yapanla ve hamile olanla çıkıyordu benimde içime doğuyordu acaba hamilemiyim diye annem de bana hamile oldumu sormuştu ve ruyasında gormuştum bide ben çok sık lavoboya gidiyordum kasık ağrılarımda oluyordu
ayseyallz Ezel04 hayırlı olsun canım 15 gün önce çok erken yapmışsın ama içine doğmuş demekki bende tek taraflı kaşık ağrısı var sol kasığım kramp gibi böyle hafif
Ezel04 ayseyallz ayy valla ben heycanlandım en son burdan bi abla daha yapmıstı aynı şekilde onada dedim bu belirtiler onda da vardı ertesi gün sonuçları çıktı hamile di çok mutlu oluştu😁😊😊😊